Novinky - datum: 1.10.2004

Tak Vám zase posílám zprávy z minulého víkendu, který byl velmi deštivý. Mě se v Kaplici, kde jsem byl s Jirkou Čepelákem moc nedařilo a podal jsem jenom průměrný výkon. V neděli jsme byli v Jiníně, kde jsem již zajel čtvrté a třetí místo. V týdnu jsme byli jezdit v Kutné hoře, kde přebudovali trať, udělali nové větší skoky, tak se mi to líbilo. V neděli mě uvidíte s celým Čépovým týmem ve Vranově na poháru AČR.Dále Vám musím oznámit, že příští rok pojedu již KTM na velkých kolech. Sehnal mi ji Jirka Čepelák za loňské výkony. Tak mě to bude motivovat na příští rok, abych na sobě pracoval.Foto pod článkem.

  

Taťka byl s Michalem Limonem a Honzou Suchánkem na Východočeském poháru v Trnávce. Ráno bylo bláto, ale protože nepršelo, tak se to vyjezdilo. Nejlépe jel taťka ve veteránech dojel po pádu v první jízdě čtvrtý a v druhé vyhrál. Celkem tedy druhý. Kluci se snažili, ale jsou to přece jenom začátečníci, tak musejí ještě hodně trénovat, aby se dobře umístili.

  

V neděli kluci jeli v Opatově nějaké hobby mistrovství. Přijel ještě Martin Haklička a Ivo Sedláček. Kluci jeli kubaturu do dvaceti let, a pak byli ještě rozděleni po dvou letech. Martin byl po první jízdě třetí, ale naděje se rozplynuly v druhé jízdě, když chytil kámen, který mu doslova ustřelil brýle. A bez brýlí se nedá jet. Michal byl ve své věkové kategorii čtvrtý a taťka jel nad 36 profi a dojel druhý.

Na závěr novinky do Shopu. Prodáváme v týmu dvě motorky.