Další novinky - datum: 13.7.2005

Nová Yamažka na tréninku s Dominikou 12.7.2005: Taťka mi koupil nové bílé plasty, které jsme spolu polepili. Nový laděný výfuk FMF a kolenní ortézy Asterisk, na které si budu asi chvíli zvykat. Tak koukněte na fotky! Je moc pěkná!

Mezinárodní závody v Opatově 9-10.7.2005: Tak jsem absoloval asi zatím nejtěžší a nejblátivější závody ve své kariéře. Na trati byly kaluže jako rybníky a hodně kluků i ve třídě do 125 cc zadřelo svoje motorky. Naše Yamažka vydržela protože jedeme nejlepší francouzské oleje" IGOL". Po sobotní kvalifikaci jsem byl na druhém místě. V závodě jsem v deštivé neděli dojel na třetím, protože jsem několikrát upadl. Na prvních místech se umístili kluci z Polska. Vyhrál jsem 3000,- Kč, které jsem si uložil, protože šetřím na dirt bike. Koukněte na fotky od Ládi. Určitě to stojí za to!

Trénink v Nováči 7.7.2005:  Ahoj všichni zase vám posílám nějaké foto. Včera jsem si byl zaskákat s taťkou a Kubou v Nováči. Trochu poprchávalo, ale to mi nevadilo. Pokoušel jsem se o Hellklick a jinak jsem jen tak blbnul.