NEWS - datum: 27.4.2006

Přebor SMS Klášterec 22.4.2006: Zdravím se zpožděním všechny příznivce motokrosu, kteří občas navštíví naše stránky. V sobotu jsme jeli s taťkou do Klášterce, kde se jel první přebor SMS Pardubice. Špatně jsem startoval a nějak se mi nedařilo, tak mi to dali moji kamarádi. Ondra a Lukáš. Taťka vyhrál veterány. V openech vyhrál Kostelda před Víťou Markem. Byl fotit i Kamarád Láďa Rohlík. Koukněte na fotky a zároveň vás musím upozornit, že má změnu webových stránek a to na : www.foto-mx.com   .Tak si to nezapomeňte změnit v oblíbených!!!

Přebor SMS Pacov 23.4.2006:  V neděli ráno jsme se vzbudili o půl páté, a tak jsme vyrazili do Pacova na přebor SMS Kaplice. Je to nádherná trať, ale pro nás asi zakletá, protože loni v dubnu si tady taťka utrhal šlachy v rameni, no a letos jsem měl smůlu já. V dopoledním tréninku mi vjel do protisměru přes odskok jiný jezdec na pětašedesátce. V tu chvíli jsem měl vytočenou čtyřku a nestačil jsem vůbec zareagovat, když se vyhoupl na odskoku. Pak už se pamatuji jenom hroznou ránu let a tvrdý dopad. Naštěstí jsme asi oba jenom potlučení. Na motorce bylo hodně práce. Ráfek , pneu, duše, kotouč, plasty a polámaný chladič. Doma jsme ještě museli nechat spravit výfuk. Vidlice je snad OK. Toto by se nemělo stávat. Stačilo by kdyby ten pořadatel na odskoku koukal a mával žlutým praporkem. Závod jsem nakonec jel, ale v první jízdě jsem mělo ještě pád z třetího a v druhé jsem to odkroužil na čtvrtém. Takže jsem si tratě, na kterou jsem se těšil moc neužil. Taťka dojel třetí za Hrobským a Heřmanem. Byli tam s námi ještě Honza Tománek s Lagošem, kteří jeli třídu 125ccm a Brabčák jako hlavní trenér a Nikča hlavní masérka.
 
Jel se také svět MX 1,2 v Portugalsku: Ve třídě MX 1 to bylo opět jasné v první i druhé jízdě vyhrál opět Stefan Everts. Tortelli ho sice v první jízdě i několikrát předjel, ale Stefan mu to hned vrátil a nakonec měl Tortelli před cílem pád. V druhé jízdě odstartoval lépe, ale Stefan mu to dal již ve druhém kole. Poté Tortelli upadl a bylo jasno. V MX 2 vyhrál první jízdu Antonio Cairoli, ale držel se ho mladý Francouz Pourcel Christope. Třetí dojel Tyla Rattray, který vyhrál druhou jízdu. Druhý skončil po perfektním startu a Pourcel. Třetí celkově skončil Cairoli, který upadl po startu a stíhací jízdou dojel desátý.
 
O víkendu v Rychnově zdraví Ráďa.