Trnávka a Vranov - datum: 19.5.2006

VP Trnávka 13.5.2006: Do Trnávky jsme odjížděli již v pátek večer a jel s námi Kuba(taťkův lyžař z motoskijöringu). Ráno bylo pěkně a sucho. Muselo se dokonce kropit. První jízdu jsme odjeli na suché a tvrdé trati. Pěkně jsem si zaskákal. Dojel jsem druhý za Ondrou.  Po druhé hodině se přihnal liják a rázem byla trať jedno bahniště. Sedlo mi to a po nevydařeném startu jsem šel postupně během dvou kol z pátého na první a nedal nikomu šanci. Koukněte na pár fotek ještě ze suchého závodu! Z týmu jel ještě juniory Martin Frencl, který v druhé jízdě upadl a rozbil chladič. A veteroše jel taťka, který skončil třetí.

MČR Pap-Oil Vranov 14.5.2006: Z Trnávky jsme přejeli do Vranova, kde jsem dělal manažéra a Kuba mechanika taťkovi. Navečer jsme zjistili, že bude dobrá účast, protože jsme museli zaparkovat nahoře na louce nad parkovištěm. Taťka ve Vranově nikdy nejel, tak si během celého tréninku načítal trať a místní velké skoky. V kvalifikaci si zajel čtrnácté místo a v závodě se umístil celkově na devátém, takže byl docela spokojen. Po vydatném dešti, který přišel během poledne se totiž jelo na blátě. Navíc taťka upadl hned po startu první jízdy a vlastně úplně z posledního na čtrnácté je slušné. Ve druhé zase prorazil zadní gumu, ale přesto dojel devátý. Třídu 125 ccm vyhrál Slovák Bučenec, který nedal nikomu šanci. Druhý byl Ital  Angelo Pellegrini a třetí Filip Neugebauer. Openy vyhrál Martin Žerava před Zarembou a Kadlečkem

vyfotil jsem taťku v tréninku a něco fotek od Ládi Rohlíka www.foto-mx.com

Pozvánka do Holic na Nativ cup a SMS přebor Pardubice 20-21.5.2006: Určitě všichni přijeďte!!! V sobotu je hobby Nativ cup a v neděli přebor SMS, takže tam budeme celý víkend. Z týmu pojedou určitě kluci Hakličkovi, Martin Frencl, Jirka Dvořák, Marcel Středa a Martin Boček.