AKTUALITY - datum: 4.9.2006

 

Zdravím všechny závodníky a příznivce motokrosu. Jak jste si všimli, tak jsme aktualizovali fotogalerii a pracujeme na celkovém předělání stránek a vytvoření Internetového obchodu s motokrosovým zbožím. Tak se všichni těšte, protože v něm najdete nejlevnější a přitom kvalitní oblečení od FLY, Francouzské racingové oleje IGOL, páčky, lanka, řetězovky, duše, pneu, simerinky, ložiska, opravné sady vidlic, filtry, zboží od X-Fun, Racetech, od 747, ZAP a pod…. Ale i motocykly, dirtbike, čtyřkolky a skůtry.

Chtěl jsem ještě upozornit, že máme nového sponzora:  www.skservis.cz Tak jestli někdo potřebujete manipulační techniku, tak se ozvěte!

Tento víkend 2-3.9.2006 Jsme jeli v Pacově Meteor cup, protože zrušili juniorskou republiku v Tanvaldě. Trať je to rychlá, ale pěkná. V první jízdě se mi moc nedařilo, dokonce jsem i upadl a dojel tak až na sedmém. Ve druhé jsem odstartoval na druhém a dojel třetí. Měl jsem štěstí, že padali i moji kamarádi, tak mi to dalo na třetí příčku. Byli tam i moji kamarádi z Hodonína Milan Laga a Honza Tománek, tak jsme si to užili. Taťka zatím nezávodí, bolí ho stále kotník. Do Třemošnice na SMS Pardubice jsem jel s Komprdovými a taťka s dědečkem a Dominikou přijeli ráno. Nějak zaspali, tak jsem přišel i o první trénink. Trať je to rychlá s velkými skoky, tak jsem se více soustředil na průjezdy zatáček a zkoušel jsem místní velkou lavici, která mi moc nešla. Mám ještě po těch mých pádech z rychlých úseků obavy a nechtěl jsem se rozbít, protože za 14dní odjíždím na cyklistický kurz. Dojel jsem dvakrát na šestém. Taťka moc nadšen nebyl, ale příští rok to vylepším. Koukněte na něco málo fotek!

         Zdraví vás Ráďa