Sezóna v plném proudu- datum: 12.4.2007

 

Trénink v Bělé pod Bezdězem 7.4.2007: V sobotu bylo volno, tak jsme ráno jeli do Bělé na písek na závody. Já jsem jel mimo závod a taťka ve veteránech. Byl krásný den a sjelo se tam asi 240 motorek. Musím potvrdit, že to na písku moc neumím a že to byla pěkná dřina. Přijel i náš filmař dědeček a také mám nějaké fotky.

MezMČR Pacov 8.4.2007: Ahoj všichni, tak nám začla i republika. Přemluvil jsem taťku i přes jeho bolavé rameno, aby určitě jel v Pacově, protože v sobotu v Bělé nejel tak špatně. On mi tvrdil, že se ani nedostane do závodu, ale myslím, že to nebyl takový problém. Moc se mu nedařily starty, protože měl strach z kontaktu, tak si zazávodil zezadu. V druhé jízdě to i v druhé zatáčce v tlačenici zašlápnul, tak jel opravdu z posledního. Dojel si v každé jízdě pro bodík za dvacáté místo. Něco jsem vlastnoručně nafotil, tak se můžete podívat. Na stránkách GT Alarmu: http://www.gtmotocross.cz/aktuality.php?id=546  můžete ještě zkouknout další fotky ostatních jezdců kamarádů. No a ještě určitě fotky našeho kamaráda a webmastera Ládi: http://www.foto-mx.com/  Tak zatím ahojky Radek ml.

O víkendu se uvidíme v sobotu v Opatově na přeboru SMS Pardubice a v neděli pojedeme na Mez. Mistrovství Slovenska, protože, jak asi všichni víte v ČR na mistráku na moji Hondě CRF 150 nemohu z nepochopitelných a také nevysvětlitelných důvodů startovat.

Trénink Nová Paka 10.4.2007: V úterý jsme si zajeli zatrénovat do Nové Paky. Pěkná rychlá trať s dvěma většími skoky. Moc se nám to líbilo. Lehce občas poprchávalo, takže to měli lehce nakropené a alespoň se tolik neprášilo. Taťka bliknul pár fotek.