Novinky- datum: 1.5.2007

 

První mistrovský závod SMS Pardubice v Opatově 14.4.2007: Úroveň motokrosu se pěkně zvedá, protože na závody SMS se sjelo přes 150 jezdců. Já jsem neměl moc silnou konkurenci, tak jsem si to hlavně užíval. Taťka to měl složitější, byli tam kluci z Moravy včetně mistra republiky R.Heinricha a Z.Špaček. Koukněte na fotky, fotil jsem i já!

15.4.2007 MM Slovenska Žilina: Z Opatova jsme pokračovali do Žiliny, kde se jelo Mez. Mistrovství Slovenska Mládeže. Ráno jsme zjistili, že máme vybitý foťák a nabíječka zůstala doma, tak přikládám jenom jednu fotku z depa. Tady jsem měl již konkurenci, domácího Slováka Andyho a Polského závodníka Vysockého, který mě nadělil na jaře v Břeclavi půl kola. V první jízdě jsem odstartoval za Polákem a po půl kole jsem si ho na jednom rychlém odskoku vychutnal. Pak jsem mu už jenom ujížděl. Od třetího kola, ale na mě tlačil Andy. Asi dvakrát jsme se vystřídali ve vedení, přesto jsem první jízdu vyhrál. V druhé jsem odstartoval Za Andym, který si vypracoval asi pětivteřinový náskok a tak to již zůstalo do cíle. Zazávodil si na místní opravdu tvrdé trati i taťka, ve třídě open hobby, a dokončil o bodík na čtvrtém.

Vysočina v Dalečíně 21.4.2007: Poslední víkend jsme jeli do Dalečína na spodní trať. Byl s námi i Martin Frencl, který jede letos třídu Open Hobby na CRF 450. Jeli jsme už v pátek navečer, tak jsem si zahrál fotbálek a zablbnul s kluky Schneidrovými. Trať byla hodně prašná a kamenitá. Moc se mi nedařilo startovat, trochu mě zase zlobí spojka, tak jsem si alespoň pěkně zazávodil. Nejvíce jsem si užíval odskoky dole u cesty. Taťka v druhé jízdě dvakrát upadl, ale dotáhl to ještě na třetí. Posílám pár fotek.

SMS PCE v Nové Pace 22.4.2007: Opět pěkný mistrovský závod. Já jsem měl konkurenci Honzíka Uhera, s kterým jsem si to pěkně dával. Jak jsem již psal kvůli klouzavé spojce se mi moc nedařilo ujet, ale mám radost z toho, že jsem obě jízdy vyhrál. Taťka dojel za zdenkem Špačkem druhý. Ve třídě 125 jasně kraloval Michal Votroubek a v Openech Pepa Kulhavý. Foto mám pouze z vyhlášení.