Aktuality
Výběr FOTO TRENINKY 2011 - vloženo : 28.11.2011
Zdarec všem! přidávám zase po dlouhé době nějaké foto z našeho trénováni. Nejvíce s námi jezdil Michal Ducháč, který by chtěl v příštím roce zkusit i nějaké závody. Vychovali jsme celkem dobré jezdce, kteří již vyhrávají hobby závody a rozprchávají se  nyní za svoji kariérou do jiných týmu (David Novák, Tomin Forman..) Pauzu si dává Kája Švorc a Kubík :)
 
Poslední tankování 28.10.2011 BAKOV - vloženo : 13.8.2011
v pátek (svátek) 28.10.2011 pořádáme tradiční poslední tankování opět na poli na Bakově. (mezi Náchodem, Českou skalicí a Červeným kostelcem) GPS:50°25'45.13"N, 16°05'23.10"E.  Můžete rezervovat startovní čísla na : milr@racing-rm.com  , nebo na tel 604 870 570 . Občerstvení zajištěno a vyhlášení se zábavou po skončení závodů v hostinci "U Novotných" v Řešetově Lhotě. Hodně kategorií včetně mechaniků, pitbiků a také čtyřkolek!  Tak všichni přijeďte:)  "Amík"
 
Závěrečný motokros - datum: 13.8.2011
Tak kluci udrželi osmou příčku i po závěrečném motokrose. Jsou to borci.  Fotogalerie z motokrosu po odklepnutí obrázku. Výsledky -  odkaz v aktualitě níže.   zatím čauky " AMÍK"
 
Konečně krásný a pohodový pátý den na ISDE ve Finsku - datum: 12.8.2011
Fotogalerie z pátého dne z písčitých testů po odklepnutí obrázku. Konečně skoro celý den svítilo slunce, časy pohodové, takže jsme fotili. Výsledky zatím nevíme přesně, tak najdete na http://www.isde2011.com/ přímo ZDE
 
Deštivé dny 3 a 4 na ISDE ve Finsku - datum: 11.8.2011
Další zprávy z deštivé šestidenní ve Finsku. Ráno pěkně lije a odpoledne, spíš k večeru vyleze sluníčko. V některých místech je trať pořádně mokrá, ale díky písku je většinou sjízná. Nějaké foto  ze třetího a čtvrtého dne po odklepnutí obrázku.
 
Konec soutěže pro "AMÍKA" - datum: 10.8.2011
Zdravím!

jak jsem již psal, po totálním vysypání koleček v převodovce, jsem musel odstoupit ze soutěže. Jel jsem několik testů jenom na trojku, ostatní již nešlo zařadit. Myslel jsem, že to vydrží, ale zůstal jsem v lesích :(  Odkaz na video z Youtube po odklepnutí obrázku!         Snad příště :)  další info zítra

 
ISDE Den1-2 - datum: 10.8.2011
Po dvou velmi náročných dnech, kdy nám hodně pršelo, je náš tým na sedmém místě v Junior Trophy. Já jsem po těchto dvou dnech musel odstoupit pro poruchu převodovky. Rozjezdilo se hodně hlubokých blátivých kolejí a bažin, takže to bylo hodně náročné. Časy byly nastaveny opravdu ostře. Dnes je středa, třetí den a je trochu pohodovější, hodně se opravuje a a dělá údržba na motorkách. Tak držte pěsti ať to kluci udrží a hlavně bez poruch. Zdraví "Amík"
 
Slavnostní zahájení - datum: 7.8.2011
Zdravím vás, tak proběhlo slavnostní zahájení v pevnosti Hamina. Fotogalerie po odklepnutí obrázku.
 
Focení s women team Finland - datum: 6.8.2011
Ráno jsme se vyfotili s ženským Finským týmem a zase letíme na enduro a cross testy(pěšky) :) Večer slavnostní zahájení, v neděli volno a v pondělí ráno to vypukne.  "AMÍK"
 
Focení a administrace - datum: 4.8.2011
Přípravy vrcholí.jsme po administrativních a technických přejímkách. Focení týmu u KTM.  Motorky předané do uzavřeného parkoviště. Po odklepnutí obrázku se vám zobrazí fotogalerie. Setkali jsme se s Haruda týmem a ENC. Počasí zatím krásné, snad nám nebude celý týden pršet, jak je hlášeno. zdraví junior CZECH Team a " AMÍK"
 
Přípravy ve Finsku vrcholí - datum: 4.8.2011.
Zdravím všechny příznivce endura a šestidenní. Odklepnutím obrázku můžete shlédnout motorky našeho juniorského teamu, přípravy a foto z tréni nkové trati. Držte všichni pěsti, ať hlavně dojedeme ve zdraví a do cíle. Jak to půjde budeme přidávat info.  "Amík"
 
Tak jsme večer dorazili do Talinu - datum: 31.7.2011.
První foto z cesty. :) Včera večer z Talinu. Musíme, ale čekat na trajekt, který jsme nezamluvili dopředu až do zítra do dvou hodin. "Amík" a spol
 
MMČR Holice na Hondě CRF 450 - datum: 1.8.2011.
Vykradli nám auto a přišli jsme o obě motorky, Kawu i Yamahu, tak jsem jel Holice na půjčené Hondě CRF 450. je to teda dělo!:) do té doby než se rozpršelo a trať totálně rozmokla, tak se mi to líbilo.  Dvě fota  na Hondě.
 
Výběr fota z přeboru SMS motokros - datum: 31.7.2011.
Ještě pár fotek z oblíbeného motokrosu. Z přeboru SMS.
 
Výběr fota z ENDURA 2011 - datum: 31.7.2011.
Ahoj kamarádi, konečně nějaké aktuality. :) je hodně práce, závodění a nově především enduro, ze kterého přidáváme fotogalerii. Pokud nemusím jet na WR-ku, které fakt moc nejede a je těžké, tak je to celkem dobré. Je to dřina, hlavně na Evropě, kde se jede každý den okolo sedmi hodin! Po dojezdu přezout, filtr a destičky za 15minut a ráno na novo, tak to celkem jde:) Zatím ahojky a držte pěsti na ISDE 8-13.8.2011. Díky "Amík"

 

 
Přilby Czech Junior Trophy Team - datum: 30.7.2011.
Přilby Czech Junior Trophy teamu. Milan Engel, Radovan Míl, Jakub Šefr, Patrik Markvart
 
Trenink s Michalem na osmě - datum: 28.7.2011.
Ahojte, tak po roce zase nějaké foto :) z treninku na osmě. Jezdil jenom taťka a Michal,. Já fotil, ale nedalo mi to a půjčil jsem si navečer věci od taťky a trochu se před ISDE protáhl.
 
Tak jsme dali první enudrko"CC Loukov" - datum: 2.8.2010.
Zdarec všem, tak jsme se také pustili do Endurka a country crossu :-) Fotogalerie asi zítra.
 
Aktualizace výsledků a týmu!
Musíme vyzvednout snahu našich nejmladších a vlastně nejlepších! Petr Škalda vyhrává pohár Vysočinu i Nativ cup a v celkovém pořadí seriálu je na třetím místě, Náš nejlepší David Novák je průběžně v přeboru SMS MX2 hobby na prvním místě. Ale i dalších především Tomáše Formana, který je příslibem pro příští rok na své "Yamažce". Kája Švorc celkově na 11 místě přeboru Vysočina ve třídě 85cc. Míra Drahota, který je až z Uhlířských Janovic a i přes svá zranění vyhrává v juniorech Nova cup a Chalupa cup. Ale díky i ostatním, kteří se zůčastňují závodů a přispívají tak k zviditelnění našeho týmu. Díky všem R+R :)

                                     

 
Závodníci z týmu válčili v Ostrově u Lanškrouna 24.7.2001- datum: 26.7.2010.
Zde pár fotek co jsem dostal. Blahopřeji jménem celého týmu Kájovi za první v 85cc starší, Tominovi za třetí místo junior, Péťovi Škaldovi za první v 50cc, Marcelovi Středovi za první v h30, Davidovi Novákovi za třetí v licencích. A dale Michalu Čiháčkovi. Jen tak dál klucíííííí:):):)
 
Španělsko 7/2010 - datum: 26.7.2010
Přidáváme fotogalerii našeho trénování na jihu Španělska v rámci dovolené. Vedro teda nesnesitelné(tak jezdit v plavkách a pak hned skočit do moře) :D Traťe pokud se nenakropí, tak jsou suché a tvrdé. Jinak většina s velkými krásnými skoky a STEP-UP!! zdraví RM
 
Trenink Masty 20.6.2010 - datum: 26.7.2010
Zdarec všem!  Zase nějaké aktualitky. Na trati v Mastech s Majzou CR 85 #94. Pěkná trať na zatrénování, především musíme pochválit Pavla Čermáka, který se o ni stará. RM

 

 
Snowcross v údolíčku - datum: 13.1.2010
Tak jsme včera vyrazili konečně ve třech!! Já , Kubík a taťka . Bylo ale moc sněhu. Někde bylo naváto a to nešlo takřka projet. Jinak jsme si to fakt užili. Už, aby ten sníh slezl :-)Pár foto v galerii.
 
Kubík na MMČR motoski - datum: 9.1.2010
Zdravíme všechny příznivce našich stránek a chceme vám oznámit, že dnes se člen našeho týmu Jakub Navrátil umístil na Mistrovství české republiky na druhém místě společně s Víťou zůstali těsně za bratry Šrolerovými.  Letos Kubík pojede ještě Hobby na  Hondě CRF 450. Tak mu tímto gratulujeme a přejeme ještě lepší umístění v dalších závodech seriálu a v boji o celkové pořadí v MMČR.

R+R

 
Nové motokrosové polepy - datum: 1.1.2010
Zdravím všechny krosáky a především zájemce o polepy! Jako novinku uvádím možnost zhotovení hologramových a různých třpytivých polepů. Cena je samozřejmě dražší a složitější lepení, neboť obsahují kov, který nejde tak lehce natahovat, ale je to bomba! Pro dotazy pište na email : milr@racing-rm.com  Zdraví vás R+R
 
Posílejte vaše obrázky........... - datum: 1.1.2010
na vašem polepu můžete mít takřka cokoliv! Je jedno jestli vyberete design z jiné motorky! Upravíme , překreslíme, změníme barvy, jména, reklamy, sponzory.......
Zdravíme všechny jezdce a příznivce našeho webu!  -  určitě postrádáte aktuality, ale přes pracovní vytížení výrobou polepů nestíháme aktualizovat!

Aktuality 2010-2011 zde:

Aktuality 2009 zde:

Aktuality 2008 zde:

Aktuality 2007 zde:

Aktuality 2006 zde:

Aktuality 2005 zde:

Aktuality 2004 zde: